Виц: Како е инструкторот?


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Докторе, како е инструкторот?
Многу лошо, само што се разбуди од кома, има скршени ребра, целиот е со набиеници. Со други зборови, нема да оздрави во скоро време.
А може ли да разговарам со него?
Нема шанси. Ако сакате нешто да го прашате, кажете, јас ќе му пренесам.
Па, прашајте го дали сум положила градска.