Виц: Бизнисменот и згодната девојка


ТОП викенд: Битка за Манчестер и две дербија во Италија! ↓↓↓


Ѕвони бизнисмен на својата секси девојка и вели со тажен глас:

Маче, пропадна бизнисот, банкротирав. Ај, извади мезе и винце, си идам дома, да се напиеме.

Си оди типот дома, таму гледа, станот полупразен, девојката се спакувала и си заминала засекогаш.

Брее, да е страден човек да се пошегува со сопствената девојка, си вели бизнисменот.