Славни

Целосно интервју со бате Ване во „Спортско студио“ – муабети и „возење“ за сите пари

„Имам на едно место кажано. Сите други новинари ќе ги купам со по 10 ќебапи, а ти ќе ми ги изедеш ќебапите и пак маме ќе ми ебеш“ – овој е муабетот од бате Ване уште пред да почне интервјуто. Другото е историја.

To Top