„Те сакам и нема никогаш да те напуштам“ – говорот на Федерер со кој најави пензионирање од натпреварувачката кариера


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Најголемиот на сите времиња го најави своето повлекување од натпреварувачките тениски води, со тоа најавувајќи и крај на една импресивна и неверојатно богата и возбудлива професионална тениска натпреварувачка кариера.