РЕЦИТАЛ ЗА 8-МИ МАРТ: Тави и тенџериња ќе си купи сама!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Рецитал за второодделенец во Скопје по повод Осми Март, меѓународниот ден на жената. Ако се прашувате за што се бореле Клара Цеткин и Роза Луксембург, треба да знаете дека токму тоа е опеано во стиховите: „Тави и тенџериња ќе си купи сама“.

Бујрум целиот рецитал и уживајте: