Македонски бенд и светска песна: Fiction со преработка на How Deep Is Your Love


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Fiction, акустично трио од Скопје составено од Петар Ѓуревски (вокал, перкусии), Виктор Захариев (гитара, пратечки вокал), Филип Андонов (гитара, пратечки вокал) со нивна преработка на песната “How deep is your love“ на Calvin Harris & Disciples.

Бендот постои веќе речиси една година и често настапува по скопските локали. За во иднина најавуваат многу настапи , нови кавери како и авторски материјал.