Прв пат во UFC: Рускиот тешкаш победи со невообичаено „Езекиел“ давење


Ep.1 Urban Explorer: Каде да пиете најдобро кафе во Скопје!? ↓↓↓


Рускиот UFC борец во тешка категорија, Алексеј Олејник, добро познат на публиката по неговата вештина и фат на давење со кои ги победува противниците, за прв пат во една UFC борба победи со невообичаениот и редок фат на давење наречен „Езекиел“.