Поради позитивен ковид-19 тест Стојанче Стоилов вечерва го пропушта дуелот против Црна Гора

Maкедонската репрезентација сепак нема да биде комплетна во дуелот со Црна Гора.

На последното тестирање позитивен тест добил Стојанче Стоилов.

„Денеска за жал ќе играме без Стојанче Стоилов, кој на последното тестирање доби позитивен тест на Ковид-19, се надеваме Столе како еден од лидерите ќе биде во можност да се врати во составот за скоро време“, соопштија од РФМ.