Најдобрите одбрани на прилепскиот голмански талент Давор Талески (видео)


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Од прилепски „11 Октромври“ и „Победа“, преку скопски „Металург“ до „Хонка“ во финската премиер лига – неговите одбрани најдобро говора за талентот на Давор Талевски. Дефинитивно му претстои блескава фудбалска кариера.