Славни

Горан Пандев се вакцинираше против Ковид-19

Најдобриот македонски фудбалер во историјата и европски фудбалски ас, Горан Пандев, денес се вакцинираше против Ковид-19.

Пандев фотографијата од моментот на вакцинирањето ја објави на социјалните мрежи.

To Top