Еве ви тест дали можете да бидете машка порно ѕвезда!

Сигурно барем еднаш во животот сте се замислиле како би било вие да бидете машка порно ѕвезда. Па, пред воопшто посериозно да помислите да зачекорите во индустријата за возрасни, добро е да си направите соодветен тест.

Откако ќе се најдете на американско тло, а некој пријател ќе ви понуди работа како машка порно ѕвезда со БангБрос во Мајами за 35.000 долари годипно, треба да знаете дека…. вели корисникот на Реддит, carnageeleven.

Првата бариера која веднаш ги исфрла мнозинството момци е должината на алатот – се бараат 8-9 инчи или во превод околу 20см за почетници.

Да речеме дека сте го поминале почетниот тест, па ви посакуваме среќа со остатокот од барањата:

„Мора да ти се стврдне веднаш со мала или без вистинска стимулација. И треба да знаеш да свршиш на команда. Не треба да имаш проблем со работи кои би изгледале геј за повеќето мажи. Допирањето на јајцата на друг маж при ДП се прилично стандардна работа. Треба да имаш професионално портфолио. Фотки како модел, можеби некакво искуство, па дури и аматерско“.


Да не се предомисливте? Чекајте, најлошото доаѓа, вели Carnageeleven:

„Ако дотуркате до интервју, ќе треба да влезете во соба со постар тип. Тој ќе ви каже да ги турнете пантолоните. Имате 30 секунди да ви се стврдне. Може да има актерка, а може и да нема. Може да ви помогне, а може и не. Ако сака, ќе ве пушти да и ги гледате градите (ако изгледате добро, може дури и да ве пушти да ја допрете, но само до струкот). Ќе треба да мастурбирате околу 10-15 минути, пак… Без визуелна стимулација или било што. Режисерот ќе ви каже да свршите. Имате минута ништо повеќе.“


И тоа не е се. Треба да го направите истото пак, но овој пат ќе имате само 30 секунди за финиш.

Дури и ако го поминете тестот, не ви гарантираат работа, туку ќе ви дадат уште неколку детали што ќе ви помогнат да ја добиете работата. Ќе ви објаснат дека ќе мора да си ги „контролирате јајцата“ и најважната работа, дека ќе мора да ви се стврдне и да свршите на команда и тоа со снајперска прецизност.


Но имаат и други барања на самиот сет:

„Кога се снима сцена, се очекува да ви остане во ерекција кога ги менуваат аглите на камерата, кога дискутирате што бара режисерот, кога и ја средуваат шминката на актерката, кога се заебаваат со светлото и тн. Ќе мора да знаете да се сексате во секакви чудни позиции. На пример, со подигнати нозе во кучешка поза, или пак отстрана свртени од позади. Сметајте дека овие пози се добри за камерата да ја снимаат актерката, а вие сте само патлак.“


И најмудриот совет за крај: „Лесно е да се влезе во бизнисот ако си девојка, а екстремно тешко ако си момче“.

Особено ако се знае дека актерките се платени неколкукратно повеќе од момците. Па размислете уште еднаш дали се исплаќа сето ова за 35.000 долари годишно во САД.