Видео: Родено јаре со „ѓаволско“ лице, мештаните преплашени!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Земиоделката Гладиса Овијда која живее во централна Аргентина се шокирала кога видела со каков деформитет едно јаре дошло на свет.

Младото јаре е родено со такви демонски карактеристики, што уплашените мештани дури повикале полиција.

Сопственичката Гладиса се изненадила кога го видела новиот член на нејзината фарма, но не се чуди што јарето привлекува толкаво внимание.

„Останатите млади јариња се нормални, а деформација има само на главата. Ова е навистина многу чудно“, изјави Гладиса.

Некои суеверни мештани толку се исплашиле што викнале полиција мисејќи дека се родил ѓавол во нивното село.