Дивјачко возење: Седна на мотор и возеше 300 на час


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Екстремно и опасна. Седна на Јамаха и возеше 300 на час. Погледнете!