Двете сцени што треба да се запаметат од боксерскиот дуел на Ентони Џошуа и Кубрат Пулев за тешкашката шампионска титула


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Пред борбата, после мерењата – „утре ќе ти покажам“ (Пулев до Џошуа), „премногу зборуваш, брат“ (Џошуа до Пулев).

Деветта рунда од боксерскиот дуел – бам!

ЕјЏеј остана каде што е – на шампионската позиција, а „Кобра“ од Бугарија нешто како му велеше да запамти кој е (откако два пати „го бакна“ подот, вториот пат за пораз).