Ѕирнете како е украсена Белата Куќа во божиќен дух оваа година


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Католичкиот Божиќ пристигнува порано од православниот. Традицијата во Америка е да се декорира Белата куќа со божиќни украси уште при крајот на ноември, со цел на почетокот на декември да се запали и новогодишната елка.

Овој пат, за последен пат, Мишел и Барак Обама ја имаа честа ја декорираат Белата куќа, со најразлични украси, елки, лампиони, светулки и што ли уште не.