Се вика Џесика и обожава да се маскира

Но, обожава и често да биде разголена, па затоа жари и пали на Инстаграм со своите бујни облини.

Џесика Нигри е една од најпопуларните Cosplay YouTube девојки на светот, а нејзините костими Harley Quinn се надалеку познати. Сепак, во интерес на своите 2 и кусур милиони следбеници на Инстаграм, Џес често знае да се разголи за подобро расположение.