Славни

Згодна и секси: Запознајте ја најубавата велосипедистка на светот

Пак Мунен е 20-годишна холадска велосипедистка која се натпреварува за Autoglas Wetteren велосипедскиот тим. И додека некои тврдат дека повеќе е позерка отколку велосипедистка, таа со својата посветеност покажува дека освен што е неодоливо убава и секси, е и успешна спортистка.

To Top