Актуелно

Заев: Европа е најсекси девојка во светот! (ВИДЕО)

Македонскиот премиер повторно е актуелен со неговите несекојдневни изјави.

Овојпат на „Европа Форум“ кој се одржува во Вахау, Австрија, ја спореди Европа со најсекси девојка во светот, веројатно алудирајќи на желбата на Македонија да влезе во ЕУ.

„Сѐ повеќе сме Европејци. Преку овие промени, многу нешто се случија, само поради една причина, која ја спомна комесарот Хан, односно поради силата на ЕУ. Таа нѐ привлекува, нѐ води и нѐ мотивира. Европа треба да остане најсексапилна девојка во светот, која ќе нѐ мотивира да продолжиме во овој правец“, рече Заев.

Погледнете ја неговата изјава која предизвика огромни реакции на социјалните мрежи:

Advertisements
To Top