Славни

За паѓање од смеа: Кога на славните ќе им се сврти во глава – најсмешните „вртоглави“ голови

Усеин Болт, Герет Бејл, Хуан Мата, Кане и други вака шутираат после подолго вртење во круг околу топката.

Advertisements
To Top