Виц: Зошто плачеш сине?


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Влегува малиот целиот расплакан во дневната  утрото, па таткото го прашува:

Сине, зошто плачеш?

Сонував дека се запалило моето училиште, тато.

Без гајле сине, училиштето е во ред, тоа било само сон.

Затоа и плачам тато.