Виц: Женски муабети


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Разговараат две јаки жени за сексот во бракот, па едната ја прашува другата:

Знае ли мажот ти кога доживуваш оргазам?

Ма не, нема шанси…не сака да му се јавувам кога е на работа.