Виц: Терсене девојка во бутик


Енрике лажеше? Шпанија го избра Мароко - 17 ден ↓↓↓Влегува некоја ептен пребирлива девојка во бутик за разновидна женска облека и почнува да пробува. Пробува така, се заборава буквално, и после едно добри два часа дремење пред огледалото, ѝ вели на продавачката која веќе пука од нервоза:

Мислам дека се одлучив. Ќе ја земам оваа шапка. Колку ви должам?

Ништо не должите…ваша е шапката, со неа дојдовте во бутиков.