Вебкафе

Вистински газда: Својот BMW убавец го паркираше во дневната соба

Ренди, којшто живее на Флорида, кога слушнал дека ураганот Метју пристига и кај нив пред куќа, а којшто претходно веќе ги опустоши Карибите, најпрво побрзал да го засолни токму својот преубав BMW M30 E30 и тоа во својот дом, поточно во дневната соба, и така да го заштити од претстојното невреме.

A photo posted by Randy (@jalilsup) on

A photo posted by Randy (@jalilsup) on

A video posted by Randy (@jalilsup) on

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top