Универзален клуч кој заменува цела кутрија клучеви и алати


Роналдо нека се пази, Мароко гази - 19 ден ↓↓↓Овој патентиран клуч беше и награден како иновација. Вреди да се има во секој дом, за да не ви зафаќа место цела кутија со клучеви и алати.