Виц: Возачата, ве молам!


Ep.1 Urban Explorer: Каде да пиете најдобро кафе во Скопје!? ↓↓↓


Полицаец сопира возач:
– Возачката ве молам!
– Повелете!
– Дали имате пиено, Павле?
– Е од каде сега Павле?
– Па Апостол Павле, така не пишува тука?!
– Абе тоа ми е иконата во возачката што си ја чувам.