Виц: Вработена кај градоначалникот


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Се сретнуваат две пријателки:

Честитам! Разбрав те примиле на работа кај новиот градоначалник.

Ааа да. Денес ми беше прв работен ден.

И како?

Влегувам во канцеларијата и гледам 100 денари на подот. Само што се наведнав да ги земам, веднаш сетив како ги заработувам.