Виц: Органи со паразити


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Го испрашува професорката Трпе:

Кажи Трпе во кои органи има најмногу паразити?

Во државните, професорке.