Мајтап

Виц: Возачот што сам себеси се запре

Полицаец стои крај патот и гледа доаѓа еден автомобил. На радарот покажува дека автомобилот вози со дозволен брзина, па полицаецот решава да не го запре. Иако не го крева знакот стоп, возилото сепак запира. Возачот излегува, доаѓа пред полицаецот, клекнува и почнува да му ги бакнува рацете и му вели:
– Фала, брат! Фала многу, брат!
Полицаецот збунет:
– Ама чекајте, зошто?
– Вчера сте ѝ ја зеле возачката на жена ми.

To Top