Мајтап

Виц: Предавање во 2 по полноќ

Ме запира полицаец во 2 часот во ноќта и ми вели:
– Возачка и сообраќајна ве молам.
Му давам. Ги гледа внимателно, а потоа ме прашува:
– Каде сте тргнале во ова време во ноќта?
А јас му одговарам:
– Одам на предавање на тема „Злоупотреба на алкохол и ефектот што го има врз човечкото тело, како и опасноста од пушење, нередовна исхрана и неквалитетен сон“.
Полицаецот со неверување, во обид да ме фати во лага:
– Навистина? А кој ќе го држи предавањето во 2 часот по полноќ?
Јас:
– Жена ми.

To Top