Виц: Во агенција за посредување за партнери


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Оди маж во агенција за посредување да си најде жена, па го прашуваат:

Каков тип на жена сакате?

Па, да е плавуша, да не троши многу, добро да чисти, да е мирна и да си стои мадро каде што и е местото.

Господина, а да си купите вие една метла и да завршите работа.