Виц: Не го бива во кревет


Три дерби натпревари овој викенд ↓↓↓


Седат две другарки, едната се жали:

Ми раскина! После пет години врска ми раскина! Си нашол друга!

Другарката ја теши:

Батали го, ма, ни пет минути не може во кревет да издржи.

Првата:

АААААА! Од каде знаеш ма ти?