Виц: Вијагра за жени


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Влегува маж во аптека:

Се извинувам, имате ли вијагра за жени?

Карши нас, во златарата, таму има. Ние не држиме.