Мајтап: Идеален маж за современи жени


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Идеален маж за денешните, современи жени е пензионер. Еве зошто:

Лесно може да го освои.

Не живее со мајка му.

Има редовни примања.

Секогаш има слободно време.