Виц: Цајканот и синот


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Седи цајкан дома, гледа телевизија, уште не ја соблекол униформата. Се враќа синот од школо, поминува покрај него, цајканот му вика:

Дечко, документи!

Синот му ја дава ученичката книшка, цајканот отвора внатре и гледа 500 денари, па вели:

Ех бе, петкаш на тато!