Мајтап

Виц: Телогранителите од Путин и Обама

Обама и Путин имаат средба на мостот за пешаци на Нијагарините водопади, за да не ги прислушуваат. Решаваат да ја тестираат лојалноста на своите телохранители. Обама му вели на својот телохранител да скокне од мостот за пешаци. Телохранител одговара:
– Не можам г-дине претседател, имам семејство!
Путин му вели на својот телохранител Сергеј, а овој скока без да се мисли. Сепак долу имало спасувачка мрежа и Сергеј веднаш отскокнал назад.
Обама, импресиониран од неговата храброста, го прашал Сергеј:
– Зошто скокна Сергеј?
– Па и јас имам семејство г-дин претседателе!

Advertisements
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top