Фетишот се плаќа: Им даваше по 20 долари за да им лиже Нутела од…


Дерби до Дерби! Комплетен фудбалски викенд ↓↓↓


Кога некому му е досадно, а има и вишок кеш, за интернет публицитет и пет минути внимание ќе направи и вакво небулозно нешто. За другите – има што да видат од глетката која ја нудат девојките, додека тој ужива во Нутелата од нивните… 😀