Типов е луд: Дени МекАскил – геометрија на бајкерските лудории


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


Не за џабе го спонзорира Red Bull. Погледнете го што сè умее и прави со велосипедот.