Виц: Храна, вино и Кама Сутра


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Жената готви ручек во кујната, си доаѓа мажот и пак му мириса на пинџур. Го вика синот и му вели:

Сине, оди кажи и на мајка ти дека Храна и вино прирачникот има 250 страни, а не секој ден пинџур да готви и да јадеме само тоа.

Оди синот, па се враќа и му вели на таткото:

И кажав тате, и ми рече да ти пренесам дека и Кама Сутра книгата има 250 страни.