Виц: Онесвестен точак


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Оди баба со велосипед во продавница, и пред да влезе го потпира точакот на ѕид. Но, само што тргнува, точакот се лизга и паѓа на земја.

Сето тоа го гледа продавачот од продавницата, па вели:

Бабо, точакот ти се онесвести.

Бабата: Внучко, и ти ќе се онесвестиш да си ми половина час меѓу нозе.