Виц: Така згоден, а нема девојка


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Поминува згоден фраер покрај цвеќара, па цвеќарката го прашува:

Дечко, нема ли да купиш букет за Осми март за девојката?

Не.

Зошто?

Немам девојка.

Како така, млад згоден фраер, а немаш девојка?

Така, не ми дозволува жена ми.