Виц: Сто кила вишок


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Зборат Стојна и Цвета:

– Леле имам 10 кила вишок…

– Ехе, јас имам 100 кила вишок!

– Што збориш ма!? Ништо не ти се познава!

– Не се познава, дома дреме по цел ден и гледа телевизија…