Виц: Селски мерак во шталата


Дерби во Англија, Столе против кралевите во Мадрид ↓↓↓


Во некое селонекој комшија многу и досаѓал на комшиката,се сакал со неа да секса.Скиснало и на комшиката и земе па каже на жената на комшијата:
— Стојно,извини,ама више твој Ставре неможам да го трпам.Се ми сака.
Стојна прво се намрштила,подзамислила се малку и и рекла:
— Слушај ме сега.Ќе се согласеш,ама со овие услови: Да ти донесе нова шамија,нови влечки и да те оноде ТРИ ПАТИ,ама у шталата и од позади на сламнико за говедата.
Сретнат се комшијата и комшиката и овај одма почне да и дофрла.Она му рекла:
— Прифаќам,утре вечер со овие услови,и му ги кажала условите.
Се му било у ред,ама не бил сигурен дека ќе може ТРИ ПАТИ па повика некој пријател,за вторио пат да го одмене.
Дојде и тај ден,се се заврше убаво,после први пат сменат се пријателите,па после па се сменат и…
Утре дента Стојна на Ставре мете двор,песни пое идеја по кутиште,нова шамија на шија,нови влечки.Кога виде Ставре дека со пријатело онодиле ја жена му,а не комшиката,побрза кај пријатело и му вика:
— Слушај пријателе ние ичера смо згрешиле.Мојта жена сме ја онодиле.
— А бе Ставре,ја мисли оште сикоќе да ти речам дека овј гс од негде ми е познат,ама стра ме беше да не ми се наљутеш.