Виц: Секс за лек


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Си оди Трпана дома од лекарски преглед и му вели на Трпе:

Мажу, лекарот ми рече дека редовниот секс е најдобар лек против стрес. Што ќе кажеш ти на тоа?

Оди, Трпано, барај второ мислење, од друг лекар.