Виц: Џимрија девојка


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Си прават муабет две другарки:

Маче, стварно не те разбирам…навистина не знам што сакаш и бараш од дечковците за да си најдеш некој траен.

Зошто ма?

Како ма зошто?! Да се фатат сите твои бивши на оро, тие последните нема да можат да ја чујат музиката.