Запознајте го Казбек – кавкаска гордост извишена 5.033 метри над морето


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Вака изгледаше искачувањето на овој кавкаски горделив стратовулкански врв од страна на неколку члена екипа планинари кои решија да се извишат до врвичноста на оваа грузиска планина.