Ѕирнете во „канцелариите“ од вработените во Instagram


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


По повод шестиот роденден од Инстаграм, компанијата своите работни простории ги пресели во нов, помодерен работен простор.

A photo posted by 彦之 (@yanzhi_w) on

A photo posted by Alyssa Chen (@alyssachen) on

Вработените сега работат во простории кои целосно ја одликуваат работната филозофија на компанијата, а некои делови изгледаат како 3D верзија на нивните апликации. Сè е во знакот на логотипот и боите од Инстаграм, а вработените на располагање имаат и полароид фотоапарати.

A photo posted by Anna Pustułka (@ann_tulka) on

Исто така, располагаат и со модерна кујна, библиотека, а има и компаниско кафуле.

A photo posted by Ashley (@ashleymilardo) on

A photo posted by Elly Deutch (@ellydeutch) on

A photo posted by janeymary (@janeymary) on

A photo posted by alexc9 (@alexc9) on

10-10-instagram-kancelarii1 10-10-instagram-kancelarii2 10-10-instagram-kancelarii3 10-10-instagram-kancelarii4 10-10-instagram-kancelarii5 10-10-instagram-kancelarii6