Виц: Младото зетче и свршеницата


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


25-годишно момче ја води својата свршеница кај родителите, за да се запознаат.
Мамо, тато, ова е мојата свршеница. Таа има 50 години и има 5 деца…
Молам!?
Нејзиниот поранешен маж, наркоман, го продал нивниот стан и сега тие нема каде да живеат…
Молам!!?
Таа исто така е на хероин и има СИДА…
Молам!!??
Се вика Жаклина…
Комплетен шок.
Хахаха! Само се шегувам, бе, луѓе…
На родителите им олеснува и почнуваат да се смешкаат, а синот додава:
Се вика Марија, не Жаклина…и многу се сакаме.