Мајтап

Виц: Рицинус против кашлица

Во аптека:

Добро бе, колешке, срамота е. Пациентот ти побарал лек против кашлица, а ти си му дала рицинус.

Па? Ај сега прашај го дали ќе смее да се накашла.

To Top