Виц: Разлика меѓу машки и женски череп


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


Перо на Васка:

Васке, археолозите во близина на нашево село откриле женски череп стар 7.000 години.

Васка:

Е како го познале дека е женски бе Перо?

Уште му мрдала вилицата!