Виц: Пратеник пред антикорупциска


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Комисијата за спречување на корупцијата го прашува еден пратеник:
– Сигурни ли сте дека куќата, вилата, 5 коли и 6 апартмани во центарот, ти се купени со чесно заработени пари?
– А, со какви други?
– На нас ни се чини, дека се е тоа купено со парите на народот.
– Да бе, од каде народот има толку пари?